Transmisiuni sportive

Cele mai puternice cluburi sportive din România, purtătoare de performanţe cu vechi şi frumoase tradiţii se reîntorc în atenţia publicului larg. Echipe de renume - Dinamo, Rapid și Steaua - care au scris istorie în handbal, baschet, volei sau polo, vor evolua în direct și în exclusivitate la TVH, în spectaculoasa cursă spre succes şi glorie.

Alături de aceste echipe, telespectatorii îi vor mai putea vedea şi pe reprezentanţi ai unor sporturi de prestigiu cum sunt: tenis, arte marțiale, natație, atletism, judo, lupte, tir, box, scrimă etc., aparţinând aceloraşi celebre cluburi bucureştene. În funcție de planificarea competițiilor de mare interes, inclusiv a campionatelor naționale de seniori, TVH va programa transmisiuni ale acestor evenimente, care vor fi difuzate în weekend sau în cursul săptămânii, în direct, pentru a oferi telespectatorilor cele mai palpitante și mai spectaculoase momente din competiţiile sportive. Performerii de la Dinamo, Rapid și Steaua, dar și de la alte grupări mai recent apărute, vin în casele dumneavoastră într-o selecţie specială din partidele cele mai pasionante şi pline de miză. În sfârșit – dar nu în cele din urmă – TVH vă va oferi și meciuri de fotbal.

Specialişti de prestigiu din handbal, volei, baschet, fotbal şi alte discipline vor comenta pentru telespectatori alături de jurnalistul Mugur Popovici şi echipa sa, meciurile transmise în direct și în exclusivitate de TVH.

Arhivă

O campioană mondială îşi apără titlul

ARHIVA: 10 Mai 2013, 13:00

TVH revine cu transmisiile în direct ale unor mari competiţii sportive interne şi internaţionale.

O campioană europeană la TVH 2.0: Rapid - Știința Bacău la volei

ARHIVA: 27 Aprilie 2013, 12:00

Când spui Rapid și volei masculin, întreaga lume a sportului românesc și mondial se înclină și își scoate pălăria.

Ultima confruntare înaintea turneelor finale Ştiinţa Bucureşti – Concordia Chiajna

ARHIVA: 20 Aprilie 2013, 12:00

Seria derby-urilor baschetului masculin din Liga I continuă la TVH 2.0 cu meciul-revanşă dintre Ştiinţa Bucureşti şi Concordia Chiajna, două dintre cele...

Programul TVH

06:00

Preuniversitaria (r)

Ciclul de emisiuni PREUNIVERSITARIA este cel mai complex program de TELEŞCOALĂ dedicat elevilor din clasa a XII–a, care se pregătesc pentru Bacalaureat, şi celor din clasa a VIII-a, aflaţi în faţa primului examen important din viaţă: Evaluarea Naţională.

07:00

Vorbiţi, scrieţi româneşte (r)

Prin programarea în grilă a unei astfel de emisiuni, care să vină în sprijinul fiecăruia, ne ajută în a vorbi şi a ne exprima corect în limba naţională.

07:30

Kinetoterapia (r)

Sub sigla Universitaria, TVH, în colaborare cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea Kinetoterapie şi Motricitate Specială a Universităţii "Spiru Haret", vă propune o serie de emisiuni săptămânale care vă vor introduce în tainele acestei specializări.

08:00

Film documentar Discovery. Vechea gardă. Veteranii

09:00

Film documentar Discovery - Adventure Camp ep. 10

"Adventure Camp" este tabăra de aventuri la care visează orice adolescent dornic să scape de monotonia programei şcolare!

09:30

Ecumenica

Ecumenic sau… gândul ne poartă către istoria sinoadelor ce au constituit baza dogmatică a Bisericii.

11:30

Iată vin colindători de prin Moldova și Transilvania!

O ediţie de suflet românesc autentic, ce ne aduce colinde şi cântece tradiţionale. Şi nu numai! Ne bucurăm să aflăm reţete pe care le putem pune şi noi pe masa de Crăciun.

13:00

Curtis, bucătarul tău personal

"Curtis Stone" este un bucătar australian de renume, ce a gătit într-unele dintre cele mai faimoase restaurante din întreaga lume.

13:30

Gala cântecului românesc

Costel Popa este în prezent colaborator al Ansamblurilor profesioniste "JIDVEI ROMÂNIA" şi "JUNII ŞIMANDANI" din Şimand-Arad. A participat şi participă în continuare alături de aceştia la numeroase spectacole atât în ţară, cât şi în străinătate.

16:30

Energii pozitive şi relaxare, la Doctor H

Duminică, la Doctor H, cunoaşte şi învaţă SĂNĂTATEA!

18:00

"Coincidenţa este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim..."

"Nu există oameni profund răi. Atunci când considerăm că cineva se poartă nepotrivit cu noi, acea atitudine ascunde o rană foarte mare, o durere, o suferinţă."

19:00

Colindă în dar, darul tău ca o colindă

Atmosfera plină de linişte şi pace a Crăciunului ne va pătrunde în suflet, ca în fiecare an, la concertele Corului "Preludiu" al Centrului Naţional de Artă "Tinerimea Română".

20:00

Petrecere românească

Frumoasa familie a soliştilor Mihai şi Mariana Călin este îndrăgită de foarte mulţi iubitori ai cântecului popular. 

22:30

Stare de fapt (1995)

21 Decembrie 1989. O tânără asistentă se trezeşte în miez de noapte la uşă cu un adolescent rănit.