Transmisiuni sportive

Cele mai puternice cluburi sportive din România, purtătoare de performanţe cu vechi şi frumoase tradiţii se reîntorc în atenţia publicului larg. Echipe de renume - Dinamo, Rapid și Steaua - care au scris istorie în handbal, baschet, volei sau polo, vor evolua în direct și în exclusivitate la TVH, în spectaculoasa cursă spre succes şi glorie.

Alături de aceste echipe, telespectatorii îi vor mai putea vedea şi pe reprezentanţi ai unor sporturi de prestigiu cum sunt: tenis, arte marțiale, natație, atletism, judo, lupte, tir, box, scrimă etc., aparţinând aceloraşi celebre cluburi bucureştene. În funcție de planificarea competițiilor de mare interes, inclusiv a campionatelor naționale de seniori, TVH va programa transmisiuni ale acestor evenimente, care vor fi difuzate în weekend sau în cursul săptămânii, în direct, pentru a oferi telespectatorilor cele mai palpitante și mai spectaculoase momente din competiţiile sportive. Performerii de la Dinamo, Rapid și Steaua, dar și de la alte grupări mai recent apărute, vin în casele dumneavoastră într-o selecţie specială din partidele cele mai pasionante şi pline de miză. În sfârșit – dar nu în cele din urmă – TVH vă va oferi și meciuri de fotbal.

Specialişti de prestigiu din handbal, volei, baschet, fotbal şi alte discipline vor comenta pentru telespectatori alături de jurnalistul Mugur Popovici şi echipa sa, meciurile transmise în direct și în exclusivitate de TVH.

Înregistrări video

Arhivă

O campioană mondială îşi apără titlul

ARHIVA: 10 Mai 2013, 13:00

TVH revine cu transmisiile în direct ale unor mari competiţii sportive interne şi internaţionale.

O campioană europeană la TVH 2.0: Rapid - Știința Bacău la volei

ARHIVA: 27 Aprilie 2013, 12:00

Când spui Rapid și volei masculin, întreaga lume a sportului românesc și mondial se înclină și își scoate pălăria.

Ultima confruntare înaintea turneelor finale Ştiinţa Bucureşti – Concordia Chiajna

ARHIVA: 20 Aprilie 2013, 12:00

Seria derby-urilor baschetului masculin din Liga I continuă la TVH 2.0 cu meciul-revanşă dintre Ştiinţa Bucureşti şi Concordia Chiajna, două dintre cele...

Programul TVH

06:00

Curs de limba engleză (r)

Toate prezentările de cursuri din această serie au fost gândite a fi instrumente practice care să îi ajute pe elevi să parcurgă şi să înţeleagă mult mai uşor programa şcolară. Destinatarii sunt elevii din învăţământul primar, gimnazial şi liceal.

06:30

De fapt şi de drept (r)

Este singura emisiune din România care vorbeşte despre justiţie aşa cum este ea în realitate – dincolo de jocuri politice, de scandaluri mediatice şi de corupţie.

07:30

Curs de limba engleză (r)

Toate prezentările de cursuri din această serie au fost gândite a fi instrumente practice care să îi ajute pe elevi să parcurgă şi să înţeleagă mult mai uşor programa şcolară. Destinatarii sunt elevii din învăţământul primar, gimnazial şi liceal.

08:00

Ilinca Dumitrescu şi invitaţii săi (r)

Celor cuceriţi de această frumoasă exprimare a frumosului, Ilinca Dumitrescu, alături de invitaţii săi, vă dă întâlnire cu muzica, artele plastice şi poezia, în fiecare duminică, la orele 24:00.

09:00

Oameni aproape invizibili

"Oameni aproape invizibili" este o emisiune despre cei mai curajoşi dintre noi care, înfruntându-şi destinul, vor să urmeze calea cea mai dreaptă. Oameni atinşi de un handicap sever sau cu probleme grave de sănătate încearcă să îi obişnuiască pe cei din jur cu ideea că au propriul lor loc în societate.

09:30

Ecumenica

Indiferent de confesiunea căreia îi aparţin, cei care sunt invitaţi să urmărească emisiunea "Ecumenica", difuzată duminica de la ora 09:30, au prilejul să vadă cum se deschide cartea mare a tainelor sufletului dăruit purificării prin credinţă.

11:30

Călător prin ţara mea

S-a discutat foarte mult timp în presă despre mutarea lui Gabriel Dorobanţu de la Bucureşti pe Valea Prahovei, la Cornu. De ce a plecat cunoscutul artist departe de Capitală? Care este motivul pentru care a părăsit oraşul în care s-a născut şi unde s-a afirmat ca artist?

13:30

Gala cântecului românesc

Vă purtăm pe calea undelor, prin toate regiunile ţării, cu o bogată tradiţie etnofolclorică. Această ediţie este dedicată unor personalităţi ale muzici populare Vasilica Dinu şi Gheorghe Roşoga.

16:30

Doctor H

Duminică, la Doctor H:

18:00

Academia Canină

Aşa cum este specificat şi în regulamentul oficial, "Mondioringul a fost elaborat de reprezentanţii mai multor ţări din Europa şi America, în ideea utilizării a diferite părţi din sporturile canine naţionale deja existente şi de a permite o asociere mai cuprinzătoare a tuturor pasionaţilor de câini de lucru, începători sau avansaţi. Scopul său este de a reprezenta un divertisment pentru spectatori, un joc de dificultate crescândă pentru participanţi şi o activitate sportivă competiţională pentru pasionatţi de dresaj canin. Scopul Mondioringului este de a evidenţia aptitudinile câinelui, calitatea pregătirii sale şi, în special, moştenirea genetică a acestuia."

18:10

Academia Veterinară

Duminică deschidem noua ediţie a emisiunii "Academia Veterinară" cu un prim interviu oferit de două dintre reprezentantele Asociaţiei Române a Iubitorilor de Animale, Alina Geonea-preşedinte ARIA şi Daria Ciucă-vicepreşedinte ARIA.

19:00

Café concert

Sorin Petre, acest virtuoz al viorii, vă invită duminică, de la ora 19.00, să cunoaşteţi frumuseţea café-concertului care înseamnă melodie şi măiestrie instrumentală dusă la perfecţiune, adică muzică elevată, dar pe înţelesul tuturor.

20:00

Seara cântecului popular

Muzica românească tradiţională este muzica prin intermediul căreia am dobândit o identitate aparte în întreaga lume. Nu pierdeţi o ediţie împodobită de cântec, joc şi port naţional, duminică 21 septembrie de la orele 20:00!

22:30

ACUM LIVE: Calea inimii (PJ. A Journey of the heart) (SUA 2010)

Un medic încearcă să rezolve misterul unui bărbat fără nume care suferă de personalitate multiplă.