Transmisiuni sportive

Cele mai puternice cluburi sportive din România, purtătoare de performanţe cu vechi şi frumoase tradiţii se reîntorc în atenţia publicului larg. Echipe de renume - Dinamo, Rapid și Steaua - care au scris istorie în handbal, baschet, volei sau polo, vor evolua în direct și în exclusivitate la TVH, în spectaculoasa cursă spre succes şi glorie.

Alături de aceste echipe, telespectatorii îi vor mai putea vedea şi pe reprezentanţi ai unor sporturi de prestigiu cum sunt: tenis, arte marțiale, natație, atletism, judo, lupte, tir, box, scrimă etc., aparţinând aceloraşi celebre cluburi bucureştene. În funcție de planificarea competițiilor de mare interes, inclusiv a campionatelor naționale de seniori, TVH va programa transmisiuni ale acestor evenimente, care vor fi difuzate în weekend sau în cursul săptămânii, în direct, pentru a oferi telespectatorilor cele mai palpitante și mai spectaculoase momente din competiţiile sportive. Performerii de la Dinamo, Rapid și Steaua, dar și de la alte grupări mai recent apărute, vin în casele dumneavoastră într-o selecţie specială din partidele cele mai pasionante şi pline de miză. În sfârșit – dar nu în cele din urmă – TVH vă va oferi și meciuri de fotbal.

Specialişti de prestigiu din handbal, volei, baschet, fotbal şi alte discipline vor comenta pentru telespectatori alături de jurnalistul Mugur Popovici şi echipa sa, meciurile transmise în direct și în exclusivitate de TVH.

Înregistrări video

Arhivă

O campioană mondială îşi apără titlul

ARHIVA: 10 Mai 2013, 13:00

TVH revine cu transmisiile în direct ale unor mari competiţii sportive interne şi internaţionale.

O campioană europeană la TVH 2.0: Rapid - Știința Bacău la volei

ARHIVA: 27 Aprilie 2013, 12:00

Când spui Rapid și volei masculin, întreaga lume a sportului românesc și mondial se înclină și își scoate pălăria.

Ultima confruntare înaintea turneelor finale Ştiinţa Bucureşti – Concordia Chiajna

ARHIVA: 20 Aprilie 2013, 12:00

Seria derby-urilor baschetului masculin din Liga I continuă la TVH 2.0 cu meciul-revanşă dintre Ştiinţa Bucureşti şi Concordia Chiajna, două dintre cele...

Programul TVH

06:00

Film documentar – Gândeşte ecologic (r)

Furtuni violente, secetă, poluare… Lumea aşa cum o ştim noi se degradează pe zi ce trece. Modul în care trăim afectează lumea în jurul nostru, lumea din jurul nostru afectează felul în care trăim.

06:30

Film documentar - Părintele Arsenie Boca (r)

08:00

Film documentar pentru copii - Animalia

Serial documentar dedicat iubitorilor regnului animal.

09:00

Laboratorul emoţiilor

Limbajul este unul dintre cele mai importante procese ale psihicului, cu ajutorul căruia se pot dezvolta armonios toate celelalte procese şi funcţii.

09:30

Ghiozdanul cu surprize

Ediţia din această săptămână a "Ghiozdanului cu surprize" este dedicată marii sărbători creştine a Învierii Domnului.

10:30

Spectaculoasa lume a automobilelor

Un serial tip docutaiment despre cele mai incredibile, cele mai inspirate şi cele mai variate modele de automobile!

11:30

Interviurile TVH (r)

Sondare de suflete, introspecţie, căutare, devenire… La "Interviurile TVH", viaţa e o aventură cu lumini şi umbre iar sentimentele şi trăirile sunt consumate la superlativ.

13:00

Curs de limba franceză

Emisiunea "Universitaria" pune la dispoziţie un amplu spaţiu de cursuri universitare, îmbinând în aceeaşi măsură teoria cu practica.

13:30

Limbajul imaginii filmate

Limbajul imaginii filmate este un demers nu numai complex, ci şi inedit. Documentarul propriu-zis îşi are sorgintea într-un capitol de carte, scrisă de Ion Bucheru cu mai bine de un deceniu în urmă – Fenomenul Televiziune.

14:00

Liceenii

În Sâmbăta Mare, Liceenii se apropie de divinitate prin muzică. În această ediţie dedicată sunetelor armonioase, performanţei şi, în mod deosebit lui Dinu Lipatti, mergem la Ateneul Român, unde elevii şi profesorii Colegiului Naţional de Arte "Dinu Lipatti" sărbătoresc printr-un concert de excepţie 97 de ani de la naşterea genialului pianist, compozitor şi pedagog.

15:00

Night show (r)

Într-o lume în care falsitatea, bârfa şi scandalul sunt promovate până la saturaţia telespectatorului, "Night Show" propune să redescoperiţi adevărul despre oameni.

16:30

Haideţi la show!

"Nu contează de unde eşti, contează cât de talentat esti!"

19:00

Petrecere românească. Pentru Lumina Lumii

Solitar sau înconjurat de obştea în care trăieşte, la bucurie sau la amărăciune, românul a dat glas sufletului prin vers şi cântec. La marile momente ale existenţei, muzica şi cuvintele au fost mereu prezente.

22:00

ACUM LIVE: Film documentar – Mormântul lui Iisus

23:30

Din darurile Paştilor – transmisiune directă a Slujbei de Înviere

02:00

Petrecere românească (r)

"Petrecere românească" este o emisiune dedicată tuturor românilor. Prilejuieşte, prin cântec, întâlnirea cu valorile perene ale folclorului românesc.

05:30

Gala cântecului românesc (r)

Emisiunea "Gala cântecului românesc" îşi trage seva din frumuseţea cântecului şi portului românesc. Va prilejui întâlnirea telespectatorilor cu solişti îndrăgiţi pe care publicul i-a răsplătit întotdeauna cu admiraţie şi preţuire.