Transmisiuni sportive

Cele mai puternice cluburi sportive din România, purtătoare de performanţe cu vechi şi frumoase tradiţii se reîntorc în atenţia publicului larg. Echipe de renume - Dinamo, Rapid și Steaua - care au scris istorie în handbal, baschet, volei sau polo, vor evolua în direct și în exclusivitate la TVH, în spectaculoasa cursă spre succes şi glorie.

Alături de aceste echipe, telespectatorii îi vor mai putea vedea şi pe reprezentanţi ai unor sporturi de prestigiu cum sunt: tenis, arte marțiale, natație, atletism, judo, lupte, tir, box, scrimă etc., aparţinând aceloraşi celebre cluburi bucureştene. În funcție de planificarea competițiilor de mare interes, inclusiv a campionatelor naționale de seniori, TVH va programa transmisiuni ale acestor evenimente, care vor fi difuzate în weekend sau în cursul săptămânii, în direct, pentru a oferi telespectatorilor cele mai palpitante și mai spectaculoase momente din competiţiile sportive. Performerii de la Dinamo, Rapid și Steaua, dar și de la alte grupări mai recent apărute, vin în casele dumneavoastră într-o selecţie specială din partidele cele mai pasionante şi pline de miză. În sfârșit – dar nu în cele din urmă – TVH vă va oferi și meciuri de fotbal.

Specialişti de prestigiu din handbal, volei, baschet, fotbal şi alte discipline vor comenta pentru telespectatori alături de jurnalistul Mugur Popovici şi echipa sa, meciurile transmise în direct și în exclusivitate de TVH.

Arhivă

O campioană mondială îşi apără titlul

ARHIVA: 10 Mai 2013, 13:00

TVH revine cu transmisiile în direct ale unor mari competiţii sportive interne şi internaţionale.

O campioană europeană la TVH 2.0: Rapid - Știința Bacău la volei

ARHIVA: 27 Aprilie 2013, 12:00

Când spui Rapid și volei masculin, întreaga lume a sportului românesc și mondial se înclină și își scoate pălăria.

Ultima confruntare înaintea turneelor finale Ştiinţa Bucureşti – Concordia Chiajna

ARHIVA: 20 Aprilie 2013, 12:00

Seria derby-urilor baschetului masculin din Liga I continuă la TVH 2.0 cu meciul-revanşă dintre Ştiinţa Bucureşti şi Concordia Chiajna, două dintre cele...

Programul TVH

06:00

Preuniversitaria (r)

Ciclul de emisiuni PREUNIVERSITARIA este cel mai complex program de TELEŞCOALĂ dedicat elevilor din clasa a XII–a, care se pregătesc pentru Bacalaureat, şi celor din clasa a VIII-a, aflaţi în faţa primului examen important din viaţă: Evaluarea Naţională.

07:00

Vorbiţi, scrieţi româneşte (r)

Prin programarea în grilă a unei astfel de emisiuni, care să vină în sprijinul fiecăruia, ne ajută în a vorbi şi a ne exprima corect în limba naţională.

07:30

Kinetoterapia (r)

Sub sigla Universitaria, TVH, în colaborare cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea Kinetoterapie şi Motricitate Specială a Universităţii "Spiru Haret", vă propune o serie de emisiuni săptămânale care vă vor introduce în tainele acestei specializări.

08:00

ACUM LIVE: Film documentar Discovery – Al treilea Reich. Operaţiunea

09:00

Film documentar Discovery. Adventure Camp– sezonul 1

09:30

Ecumenica

Ecumenic sau… gândul ne poartă către istoria sinoadelor ce au constituit baza dogmatică a Bisericii.

11:30

DRAGU’ MI-I CU NEAMUL MEU

Este titlul albumului lansat de Cătălin Maximiuc la Târgul de Turism al României, prin colaborarea între TVH, Romexpo şi Asociaţia "De la români pentru români". Pe disc sunt prezente voci valoroase, pe care le-aţi îndrăgit deja, urmărind emisiunea.

13:00

Curtis, bucătarul tău personal

"Curtis Stone" este un bucătar australian de renume, ce a gătit într-unele dintre cele mai faimoase restaurante din întreaga lume.

13:30

Gala cântecului românesc

În această duminică, telespectatorii TVH vor avea parte de o întâlnire emoţionantă cu Veta Biriş, într-un interviu amplu, cu dezvăluiri impresionante.

16:30

Să dăruim copilăria

Dacă este duminică, atunci i-aţi porţia de sănătate, frumuseţe şi stare de bine, alături de Teodora Drăgoi Pop şi invitaţii săi!

18:00

Interviurile TVH

Interviurile TVH: Sondare de suflete, introspecţie, căutare, aventură cu lumini şi umbre, sentimente şi trăiri la superlativ, alături de invitaţi surprinzători care oferă mostre fascinante din trăirea lor interioară.

19:00

Ilinca Dumitrescu şi invitaţii săi

Frumuseţe, eleganţă, distincţie, talent, multă dragoste şi iubire sufletească. Aşa ar putea fi caracterizată, în câteva cuvinte, invitata acestei ediţii.

20:00

Petrecere românească

Dedicată tuturor românilor, emisiunea prilejuieşte, prin intermediul cântecului, întâlnirea cu valorile perene ale folclorului românesc.

22:30

Craii de curte veche (1995)

În Bucureştii de altădată, prietenia dintre cei trei "crai", naratorul, Pasadia şi Pantazi, secondaţi de Pirgu, o fiinţă trivial-demonică, se îmbină cu stranii poveşti de dragoste, care au loc la Arnoteni, o familie nobilă, dar decăzută, a cărei casă a devenit un amalgam de ospătărie şi de han, de tripou, de bordel şi de balamuc.