Preuniversitaria

Ciclul de emisiuni PREUNIVERSITARIA este cel mai complex program de TELEŞCOALĂ dedicat elevilor din clasa a XII–a, care se pregătesc pentru Bacalaureat, şi celor din clasa a VIII-a, aflaţi în faţa primului examen important din viaţă: Evaluarea Naţională.

Toate consultaţiile sunt astfel prezentate încât să fie instrumente practice de însuşire a cunoştinţelor, de consolidare a unor deprinderi, de rezolvarea, în barem, a grilelor de examen.

Temele alese de cunoscuţi profesori din liceele bucureştene "Spiru Haret", "Ştefan Odobleja" şi Colegiul naţional "Alexandru Lahovary" din Râmnicu Vâlcea, din alte şcoli recunoscute pentru valoarea cadrelor didactice, asigură o însuşire temeinică şi completă a materiilor de examen.

O atenţie deosebită se acordă examenului de Evaluare Naţională pentru elevii clasei a VIII-a. Valorificând experienţa dobândită în anul şcolar precedent, lecţiile sunt concepute pentru a asigura o pregătire axată pe rezolvarea practică a testelor.

Programul de difuzare a emisiunilor: luni - vineri, de la orele 06.30 - 07.30 şi 00.00 - 01.00

Luni şi Marţi - Matematică, Limba şi literatura română

Miercuri - Matematică, Fizică

Joi - Biologie, Chimie /Istorie, Geografie

Vineri - Matematică, Limba şi literatura română, clasa a VIII-a

Următoarele difuzări

  • Luni, 04 mai 2015, ora 00:00
  • Luni, 04 mai 2015, ora 07:00
  • Marti, 05 mai 2015, ora 00:00
  • Marti, 05 mai 2015, ora 01:00
  • Marti, 05 mai 2015, ora 07:00

Arhivă

Preuniversitaria - Vineri, 29.08.2014

ARHIVA: 29 August 2014, 17:00

Programul emisiunii:

Preuniversitaria - Joi, 28.08.2014

ARHIVA: 28 August 2014, 17:00

Programul emisiunii: 

Preuniversitaria - Miercuri, 27.08.2014

ARHIVA: 27 August 2014, 17:00

Programul emisiunii:

Programul TVH

06:00

Preuniversitaria

Ciclul de emisiuni PREUNIVERSITARIA este cel mai complex program de TELEŞCOALĂ dedicat elevilor din clasa a XII–a, care se pregătesc pentru Bacalaureat, şi celor din clasa a VIII-a, aflaţi în faţa primului examen important din viaţă: Evaluarea Naţională.

07:00

Universitaria - Consultaţii

Ciclul de emisiuni Universitaria - Consultaţii, reprezintă o contribuţie importantă a TVH la cunoaşterea activităţilor didactice şi ştiinţifice ale profesorilor facultăţilor Universităţii Spiru Haret.

08:00

Film documentar Discovery – Ucigându-l pe Hitler (partea II)

09:00

Film documentar Discovery. Adventure Camp – sezonul 1

"Adventure Camp" este tabăra de aventuri la care visează orice adolescent dornic să scape de monotonia programei şcolare!

09:30

Ecumenica

Ecumenic sau… gândul ne poartă către istoria sinoadelor ce au constituit baza dogmatică a Bisericii.

11:30

Călător prin ţara mea

Mergem în această duminică într-un loc de mare cinste pentru cultura neamului românesc: la Memorialul Ipoteşti, Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu. Vedem impresionantul ansamblu format din casa şi paraclisul familiei Eminovici, muzeul etnografic, biblioteca naţională, cimitirul şi biserica satului.

13:00

ACUM LIVE: Curtis, bucătarul tău personal

"Curtis Stone" este un bucătar australian de renume, ce a gătit într-unele dintre cele mai faimoase restaurante din întreaga lume.

13:30

Gala cântecului românesc

Festivalul – Concurs Naţional al Cântecului Popular Românesc "Tita Bărbulescu" a adunat tineri dornici de afirmare în lumea cântecului popular.

16:30

Doctor H

În fiecare duminică cunoaşte şi învaţă SĂNĂTATEA, alături de Teodora Drăgoi Pop şi invitaţii săi!

18:00

În căutarea sinelui

Duminica aceasta vă dăm întâlnire "între logica inimii şi logica minţii", cu psihanalistul Vasile Dem. Zamfirescu, unul dintre membrii fondatori ai Societăţii Române de Psihanaliză.

19:00

Ilinca Dumitrescu şi invitaţii săi

Camille Saint-Saëns a fost un compozitor francez din epoca romantică, rămas cunoscut datorită operei sale cu caracter biblic, intitulată "Samson şi Dalila”. Personajele, care trec prin drame romantice, iubiri şi trădări, rămân clasice prin comportamentul lor universal valabil.

20:00

Petrecere românească

Dedicată tuturor românilor, emisiunea prilejuieşte, prin intermediul cântecului, întâlnirea cu valorile perene ale folclorului românesc.

22:30

O zi însorită (Bright day) (SUA)

Tripp Bailey, un jurnalist ratat, dar dornic să devină un documentarist cunoscut, se infiltrează printre adepţii mişcării Pyrasphere, o religie nou apărută ce pare că pune stăpânire pe Hollywood.