Doctor H

Teodora Drăgoi Pop te invită să te bucuri de sănătate şi în sezonul cu numărul 3 al emisiunii!

Descoperă, cunoaşte, învaţă şi aplică cele mai bune sfaturi pentru sănătate, de la cei mai buni medici şi terapeuţi din România, care vin în sprijinul unei vieţi de calitate!

Trucuri pentru sănătate, soluţii, informaţii, demonstraţii la îndemână şi o vorbă bună, în fiecare duminică, începând cu 16:30!

Poveşti de viaţă, discuţii despre corectarea obiceiurilor proaste ce ne afectează sănătatea, cum le putem înlocui cu alte deprinderi, cum ne putem schimba atitudinea faţă de noi înşine şi mentalitatea faţă de medici şi tratamente.

Doctor H, un altfel de doctor. Nu tratează, nu operează... dă speranţă la viaţă!

Următoarele difuzări

Arhivă

Voie bună, sănătate şi muzică pentru Noul An!

ARHIVA: 28 Decembrie 2014, 16:30

Duminică, la Doctor H, cunoaşte şi învaţă SĂNĂTATEA!

Energii pozitive şi relaxare, la Doctor H

ARHIVA: 21 Decembrie 2014, 16:30

Duminică, la Doctor H, cunoaşte şi învaţă SĂNĂTATEA!

Jurnalul bunei dispoziţii!

ARHIVA: 07 Decembrie 2014, 16:30

Duminică, la Doctor H, cunoaşte şi învaţă SĂNĂTATEA!

Prezentator

Teodora Drăgoi Pop

Au trecut ceva zile de când am intrat în echipa TVH... cam 800 şi ceva! Şi nu pot să spun că sunt aceeaşi Teodora. În primul rând, au trecut vreo două...

Toate emisiunile prezentatorului...

Programul TVH

06:00

ACUM LIVE: Preuniversitaria (r)

Ciclul de emisiuni PREUNIVERSITARIA este cel mai complex program de TELEŞCOALĂ dedicat elevilor din clasa a XII–a, care se pregătesc pentru Bacalaureat, şi celor din clasa a VIII-a, aflaţi în faţa primului examen important din viaţă: Evaluarea Naţională.

07:00

Vorbiţi, scrieţi româneşte (r)

Prin programarea în grilă a unei astfel de emisiuni, care să vină în sprijinul fiecăruia, ne ajută în a vorbi şi a ne exprima corect în limba naţională.

07:30

Kinetoterapia (r)

Sub sigla Universitaria, TVH, în colaborare cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea Kinetoterapie şi Motricitate Specială a Universităţii "Spiru Haret", vă propune o serie de emisiuni săptămânale care vă vor introduce în tainele acestei specializări.

08:00

Film documentar Discovery – Al treilea Reich. Operaţiunea

09:00

Film documentar Discovery. Adventure Camp– sezonul 1

09:30

Ecumenica

Ecumenic sau… gândul ne poartă către istoria sinoadelor ce au constituit baza dogmatică a Bisericii.

11:30

DRAGU’ MI-I CU NEAMUL MEU

Este titlul albumului lansat de Cătălin Maximiuc la Târgul de Turism al României, prin colaborarea între TVH, Romexpo şi Asociaţia "De la români pentru români". Pe disc sunt prezente voci valoroase, pe care le-aţi îndrăgit deja, urmărind emisiunea.

13:00

Curtis, bucătarul tău personal

"Curtis Stone" este un bucătar australian de renume, ce a gătit într-unele dintre cele mai faimoase restaurante din întreaga lume.

13:30

Gala cântecului românesc

În această duminică, telespectatorii TVH vor avea parte de o întâlnire emoţionantă cu Veta Biriş, într-un interviu amplu, cu dezvăluiri impresionante.

16:30

Să dăruim copilăria

Dacă este duminică, atunci i-aţi porţia de sănătate, frumuseţe şi stare de bine, alături de Teodora Drăgoi Pop şi invitaţii săi!

18:00

Interviurile TVH

Interviurile TVH: Sondare de suflete, introspecţie, căutare, aventură cu lumini şi umbre, sentimente şi trăiri la superlativ, alături de invitaţi surprinzători care oferă mostre fascinante din trăirea lor interioară.

19:00

Ilinca Dumitrescu şi invitaţii săi

Frumuseţe, eleganţă, distincţie, talent, multă dragoste şi iubire sufletească. Aşa ar putea fi caracterizată, în câteva cuvinte, invitata acestei ediţii.

20:00

Petrecere românească

Dedicată tuturor românilor, emisiunea prilejuieşte, prin intermediul cântecului, întâlnirea cu valorile perene ale folclorului românesc.

22:30

Craii de curte veche (1995)

În Bucureştii de altădată, prietenia dintre cei trei "crai", naratorul, Pasadia şi Pantazi, secondaţi de Pirgu, o fiinţă trivial-demonică, se îmbină cu stranii poveşti de dragoste, care au loc la Arnoteni, o familie nobilă, dar decăzută, a cărei casă a devenit un amalgam de ospătărie şi de han, de tripou, de bordel şi de balamuc.