Doctor H

Teodora Drăgoi Pop te invită să te bucuri de sănătate şi în sezonul cu numărul 3 al emisiunii!

Descoperă, cunoaşte, învaţă şi aplică cele mai bune sfaturi pentru sănătate, de la cei mai buni medici şi terapeuţi din România, care vin în sprijinul unei vieţi de calitate!

Trucuri pentru sănătate, soluţii, informaţii, demonstraţii la îndemână şi o vorbă bună, în fiecare duminică, începând cu 16:30!

Poveşti de viaţă, discuţii despre corectarea obiceiurilor proaste ce ne afectează sănătatea, cum le putem înlocui cu alte deprinderi, cum ne putem schimba atitudinea faţă de noi înşine şi mentalitatea faţă de medici şi tratamente.

Doctor H, un altfel de doctor. Nu tratează, nu operează... dă speranţă la viaţă!

Următoarele difuzări

  • Duminica, 26 aprilie 2015, ora 16:30

Arhivă

Spune stop minciunii alimentare!

ARHIVA: 01 Februarie 2015, 16:30

În fiecare duminică cunoaşte şi învaţă SĂNĂTATEA, alături de Teodora Drăgoi Pop şi invitaţii săi!

Voie bună, sănătate şi muzică pentru Noul An!

ARHIVA: 28 Decembrie 2014, 16:30

Duminică, la Doctor H, cunoaşte şi învaţă SĂNĂTATEA!

Energii pozitive şi relaxare, la Doctor H

ARHIVA: 21 Decembrie 2014, 16:30

Duminică, la Doctor H, cunoaşte şi învaţă SĂNĂTATEA!

Prezentator

Teodora Drăgoi Pop

Au trecut ceva zile de când am intrat în echipa TVH... cam 800 şi ceva! Şi nu pot să spun că sunt aceeaşi Teodora. În primul rând, au trecut vreo două...

Toate emisiunile prezentatorului...

Programul TVH

06:00

Preuniversitaria

Ciclul de emisiuni PREUNIVERSITARIA este cel mai complex program de TELEŞCOALĂ dedicat elevilor din clasa a XII–a, care se pregătesc pentru Bacalaureat, şi celor din clasa a VIII-a, aflaţi în faţa primului examen important din viaţă: Evaluarea Naţională.

07:00

Universitaria - Consultaţii

Ciclul de emisiuni Universitaria - Consultaţii, reprezintă o contribuţie importantă a TVH la cunoaşterea activităţilor didactice şi ştiinţifice ale profesorilor facultăţilor Universităţii Spiru Haret.

08:00

Film documentar Discovery - Eliberatorii. Forţele aeropurtate

Mini serialul "Eliberatorii" prezintă faptele pline de eroism ale infanteriştilor, tanchiştilor, geniştilor, spionilor, puşcaşilor marini şi piloţilor ruşi din timpul celui de-al doilea război mondial.

09:00

Film documentar Discovery. Adventure Camp– sezonul 1

"Adventure Camp" este tabăra de aventuri la care visează orice adolescent dornic să scape de monotonia programei şcolare!

09:30

Ecumenica

Ecumenic sau… gândul ne poartă către istoria sinoadelor ce au constituit baza dogmatică a Bisericii.

11:30

Călător prin ţara mea

"Călător prin ţara mea" vine duminica aceasta cu o ediţie specială. Săptămâna Luminată a fost prilej de bucurie, aşa că o încheiem cu minunate cântece de sărbătoare.

13:00

Curtis, bucătarul tău personal

"Curtis Stone" este un bucătar australian de renume, ce a gătit într-unele dintre cele mai faimoase restaurante din întreaga lume.

13:30

Gala cântecului românesc

În această duminică, telespectatorii TVH vor putea viziona un spectacol de muzică populară de înaltă ţinută susţinut de îndrăgiţi interpreţi ai cântecului popular românesc pe scena Casei de Cultură a M.A.I. 

16:30

Doctor H

Trucuri pentru sănătate, soluţii, informaţii, demonstraţii la îndemână şi o vorbă bună, în fiecare duminică, începând cu 16:30!

18:00

Interviurile TVH

Radu Preda, preşedintele executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, este invitatul de duminică al lui Matei Georgescu la "Interviurile TVH".

19:00

Ilinca Dumitrescu şi invitaţii săi

Dr. Ilinca Dumitrescu, personalitate artistică de anvergură internaţională v-a pregătit o ediţie specială intitulată "Medalion Antonio Vivaldi".

20:00

ACUM LIVE: Petrecere românească

Dedicată tuturor românilor, emisiunea prilejuieşte, prin intermediul cântecului, întâlnirea cu valorile perene ale folclorului românesc.

22:30

Cehov şi Maria (SUA, 2007)

Bolnav de tuberculoză, scriitorul rus Anton Cehov trăieşte la Yalta, împreună cu sora lui, Maria, care are grijă de el şi-l ajută să termine de scris piesa de teatru "Livada cu vişini".