Doctor H

Teodora Drăgoi Pop te invită să te bucuri de sănătate şi în sezonul cu numărul 3 al emisiunii!

Descoperă, cunoaşte, învaţă şi aplică cele mai bune sfaturi pentru sănătate, de la cei mai buni medici şi terapeuţi din România, care vin în sprijinul unei vieţi de calitate!

Trucuri pentru sănătate, soluţii, informaţii, demonstraţii la îndemână şi o vorbă bună, în fiecare duminică, începând cu 16:30!

Poveşti de viaţă, discuţii despre corectarea obiceiurilor proaste ce ne afectează sănătatea, cum le putem înlocui cu alte deprinderi, cum ne putem schimba atitudinea faţă de noi înşine şi mentalitatea faţă de medici şi tratamente.

Doctor H, un altfel de doctor. Nu tratează, nu operează... dă speranţă la viaţă!

Următoarele difuzări

Arhivă

Încă un pas spre sănătatea ta! (r)

ARHIVA: 31 August 2014, 16:30

De la timpul potrivit pentru expunerea solară, la hidratarea corpului cu uleiuri făcute de tine în casă, până la spaghete 100% sănătoase şi dietetice...

Sănătatea din spatele unui zâmbet

ARHIVA: 24 August 2014, 16:30

Te invităm la relaxare conștientă pe Valea Buzaului! Suntem însoțiți de Valentin Culachi, cel care ne-a fost ghid în călătoria noastră de vacanță. Descoperim...

Cele 5 ETAPE pentru a deveni CONŞTIENT!

ARHIVA: 10 August 2014, 16:30

Să acţionăm pentru a trezi în noi magia, forţa, puterea, conştiinţa! Toate acestea reprezintă moştenirea noastră, dreptul nostru de fiinţe umane, fără...

Prezentator

Teodora Drăgoi Pop

Au trecut ceva zile de când am intrat în echipa TVH... cam 800 şi ceva! Şi nu pot să spun că sunt aceeaşi Teodora. În primul rând, au trecut vreo două...

Toate emisiunile prezentatorului...

Programul TVH

06:00

Preuniversitaria (r)

Ciclul de emisiuni PREUNIVERSITARIA este cel mai complex program de TELEŞCOALĂ dedicat elevilor din clasa a XII–a, care se pregătesc pentru Bacalaureat, şi celor din clasa a VIII-a, aflaţi în faţa primului examen important din viaţă: Evaluarea Naţională.

07:00

Vorbiţi, scrieţi româneşte (r)

Prin programarea în grilă a unei astfel de emisiuni, care să vină în sprijinul fiecăruia, ne ajută în a vorbi şi a ne exprima corect în limba naţională.

07:30

Kinetoterapia (r)

Sub sigla Universitaria, TVH, în colaborare cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea Kinetoterapie şi Motricitate Specială a Universităţii "Spiru Haret", vă propune o serie de emisiuni săptămânale care vă vor introduce în tainele acestei specializări.

08:00

Film documentar Discovery. Artefacte – O tuşă de înţelepciune

Când porţelanurile chinezeşti au apărut pentru prima dată în Occident, erau atât de rare încât au devenit imediat mai scumpe decât aurul.

09:00

Film documentar Discovery - Adventure Camp ep. 6

"Adventure Camp" este tabăra de aventuri la care visează orice adolescent dornic să scape de monotonia programei şcolare!

09:30

Ecumenica

Ecumenic sau… gândul ne poartă către istoria sinoadelor ce au constituit baza dogmatică a Bisericii.

11:30

Călător prin ţara mea

După ce am călătorit tot anul prin ţară şi am vorbit cu admiraţie despre produse ale gospodăriei ţărăneşti, e timpul să aflăm secretele din spatele calităţii lor.

13:00

Curtis, bucătarul tău personal

"Curtis Stone" este un bucătar australian de renume, ce a gătit într-unele dintre cele mai faimoase restaurante din întreaga lume.

13:30

Regal popular la Bujoreni

Ediţia din această duminică, realizată la Muzeul Satului din Bujoreni, judeţul Vâlcea, va aduce în case interpreţi din toate zonele folclorice ale ţarii.

16:30

Doctor H

Duminică, la Doctor H, cunoaşte şi învaţă SĂNĂTATEA!

18:00

Interviurile TVH

Lumea de astăzi este de o complexitate incredibilă sau mintea noastră este atât de complicată încât încercăm să ne închipuim că lumea este de o complexitate incredibilă? Există o realitate obiectivă măsurabilă? Poate fi ea modelată şi înţeleasă sau numai unii dintre noi ne imaginăm că ar fi aşa?

19:00

Ilinca Dumitrescu şi invitaţii săi

Pianista Ilinca Dumitrescu şi violonistul Sherban Lupu au realizat un recital extraordinar de muzică românească în al cărui program au înscris lucrări de Ciprian Porumbescu şi George Enescu. Întâlnirea cu publicul spectator a avut loc în Sala Mare a Ateneului Român.

20:00

Petrecere românească

Dedicată tuturor românilor, emisiunea prilejuieşte, prin intermediul cântecului, întâlnirea cu valorile perene ale folclorului românesc.

22:30

Ion. Blestemul iubirii (1981)

Ecranizare după romanul omonim scris de Liviu Rebreanu. Filmul prezintă mediul social rural ardelean înainte de Primul Război Mondial, unde valoarea umană era determinată de cantitatea de pământ deţinută.